Ce cadouri au primit candidaţii la preşedinţie din partea susţinătorilor

Data publicării:
ponta icoane

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dintre candidaţi, social-democratul Victor Ponta a vizitat în ultima perioadă cele mai multe mănăstiri. Aşa încât, cele mai multe daruri pe care le-a primit în turneele sale electorale au fost icoanele.

Candidatului PMP, Elena Udrea, i s-au oferit cadouri diverse: o năframă, la un târg din judeţul Cluj, o bluză şi o cană. Aproape la fiecare vizită, prezidenţiabilul PMP a primit şi flori. Totuşi, cel mai apreciat cadou a fost o geantă, la o fabrică de profil din Braşov.

 Liberalul Klaus Iohannis a primit la Botoşani un tricou inscripţionat cu semnăturile câtorva membri ACL din judeţ. În plus, i s-au dăruit o căciulă din miel şi o sticlă de pălincă.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Aflat la un târg în judeţul Sibiu, şi Călin Popescu Tăriceanu a pimit o sticlă de pălincă.

De cealaltă parte, Monica Macovei a primit doar bomboane la un târg de vechituri din Arad, însă a dat startul cadourilor pentru contracandidaţi: i-a oferit lui Victor Ponta o pungă de popcorn iar lui Klaus Iohannis, o oglindă.

Şi William Brânză, candidatul Partidului Ecologist Român, face cadouri. În fiecare vizită electorală prin ţară, prezidenţiabilul împarte flori femeilor.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri