Sari la conținut

Cine este responsabil pentru problemele din diaspora? T. Meleşcanu: Nu este nimeni vinovat

„Nu este nimeni vinovat. (Vă asumaţi răspunderea pentru votul din diaspora?) Îmi asum răspunderea pentru faptul că s-a votat de 3 ori şi jumătate mai mult decât în turul întâi. Toţi cei care se duc în străinătate să voteze şi nu înţeleg că pot vota foarte bine în România şi să-i lase pe românii din străinătate să-şi fructifice votul. (S-au dus români special să voteze în străinătate?)... am văzut declaraţii şi am văzut multă lume care s-a dus în excursii ca să voteze”, a declarat Teodor Meleşcanu.

Teodor Meleșcanu: Multă lume s-a dus în excursie ca să voteze în străinătate. Îmi asum răspunderea că s-a votat de trei ori mai mult

„Fiecare cetăţean român trebuie să poată să îşi excercite dreptul de vot, e inadmisibil să nu poată să voteze, motiv pentru care tot ce ţine de instituţiile publice pentru ca pe 16 noiembrie să nu existe niciun cetăţean care să nu poată să îşi exercite dreptul de vot, vom face tot ce ţine de Guvern, de Ministerul Afacerilor Externe şi de instituţii guvernamentale. Cred că putem organiza din punct de vedere procedural tot sistemul de vot, pentru ca pe 16 noiembrie, la ora 21.00, să nu existe niciun cetăţean la Londra, Paris, Viena care să nu poată vota”, declara în 3 noiembrie Victor Ponta.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!