Sari la conținut

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis. Propun susținerea lui Victor Ponta

 

Foto: Mediafax

El a arătat că 75% din membrii PPDD și-au exprimat preferința pentru unul dintre candidați.

Avem de ales între două variante, între un șef și adjunctul său, vă spun asta pentru că unul dintre finaliști a vrut să fie adjunctul celuilalt la început de an”, a spus Dan Diaconescu.

Opțiunile celor 75% evident că vor înclina balanța către șef”, a adăugat el.

Dan Diaconescu a mai spus că unul dintre candidați nu a dat niciun răspuns în ceea ce privește „cele 100 de măsuri primite de la telespectatori”, în timp ce al doilea finalist „agreează 20 de măsuri din cele 100, avem o înțelegere fermă”.

În opinia sa, candiadtul ACL Klaus Iohannis „are toate acele legături cu trecutul, acele acuzații care au fost făcute, are o problemă legată de electoratul nostru, noi vrem să ne distanțăm total de extremiștii maghiari. Din aceste motive vă anunț că nu îl voi vota pe Klaus Iohannis, vă anunț că Victor Ponta rămâne un mare adversar al meu, un mare dușman de-al meu, sper să nu rămână și un dușman al poporului, sper să onoreze toate aceste promisiuni și obiective”, a spus Dan Diaconescu.

Propunem acest embargo, propunem susținerea celui care este prim-ministru, a celui pe care românii l-au votat în numărul cel mai mare în primul tur”, a precizat el.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!