Sari la conținut

GRAFICA VIDEO SPECIALĂ la Digi24: Candidații „s-au teleportat” în studioul nostru cu câteva minute înainte de închiderea urnelor

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primul tur al alegerilor prezidențiale a marcat câteva premiere, în materie de televiziune, la Digi24, grație studioului virtual.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Astfel, cu o oră înainte de încheierea votului, redactorul-șef Cosmin Prelipceanu a putut merge în câteva secunde de la sediul PSD la cel al ACL, unde a luat pulsul așteptării celor două formațiuni direct de la reporterii Digi24 aflați la fața locului:

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. A fost, apoi, rândul „omului negru” - candidatul încă neidentificat care câștigă alegerile - să treacă prin studioul Digi24:

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cu puțin înainte de anunțarea rezultatelor exit-pollului IRES și de închiderea urnelor, 12 dintre cei 14 candidați au trecut prin studioul Digi24 și s-au prezentat în fața telespectatorilor:

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În sfârșit, a venit momentul devoalării celor doi candidați care intră în turul al doilea. Klaus Iohannis și Victor Ponta au avut parte, în studioul Digi24, de un tratament de vedete: o ploaie de confetti și chiar de artificii.