Incident la Torino: o ștampilă ar fi fost introdusă în urna de vot

Data publicării:
VOT VOTARE STAMPILA-1

La Torino, peste 2.000 de români așteaptă să voteze în acest tur de scrutin, iar până la ora 12:15 au votat 1.350 de persoane, a spus Eugen Vâlcu, jurnalist la Gazeta Românească, la Digi24.

Situație este în continuare destul de tensionată și este gestionată de forțele de poliție italiene, care inițial desfășuraseră un dipozitiv în incinta consulatului apoi l-au retras și l-au repoziționat în fața porților consulatului. Oamenii erau striviți de porțile consulatului, de presiunea din spate. O adolscentă s-a simțit rău așteptând să intre”, a spus Eugen Vâlcu.

Potrivit informațiilor de la această oră, polițiștii au fost solicitați de președintele comisiei.

Un incident foarte rar s-a produs azi dimineață la Torino.

„La 9.30, în secția de votare, din câte am înțeles, unul din cei care votau a scăpat ștampila în interiorul urnei de vot. Ștampila nu a putut fi recuperată, pentru că nu se poate deschide urna și se votează cu 6 ștampile în acest moment”, a reltat ziaristul.

„În secție, eu am avut informația de la observator din partea unui ONG, ne-a spus că i-a solicitat președintelui comisiei să noteze numele celui căruia i s-a întâmplat lucru ăsta. Și președintele comisiei i-a spus „da, o mă descurc eu”. Nu mi-a dat o confirmare dacă a fost identificat omul, nu a putut să-mi dea detalii”, a mai spus Eugen Vâlcu.

Adresa secție ide votare 119, din Torino, este Via Ancona, nr. 7.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri