Sari la conținut

Jucătorii naționalei de fotbal, aflați în cantonament, au votat la Mogoșoaia

Foto: frf.ro

„Am votat pentru progresul României, o Românie puternică şi unită”, a declarat Anghel Iordănescu la ieşirea de la urne, potrivit Mediafax.

La vot au participat şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi secretarul general al forului, Gheorghe Chivorchian.

„Avem o responsabilitate. Înainte de a fi fotbalişti, antrenori sau preşedinţi, suntem cetăţenii acestei ţări şi vrem să încurajăm prezenţa la vot. Am votat cu speranţă şi încredere. Atunci când eşti la stadion şi auzi zeci de mii de voci care strigă "Hai România", această unitate ar trebui să depăşească graniţele. Echipa naţională e mult mai unită acum ca înainte, determinarea de care dă dovadă va continua. Ne dorim să deschidem uşile şi pentru jucători din ce în ce mai tineri. Sunt sigur că ne va duce la Euro-2016”, a declarat Răzvan Burleanu.

Naţionala României se află în cantonament la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, urmând să joace, marţi, pe Arena Naţională, cu Danemarca, ultimul meci, amical, din acest an.

Vineri, reprezentativa României a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Irlandei de Nord, într-un meci contând pentru grupa F de calificare la Euro-2016, în care ambele goluri au fost marcate de Paul Papp.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!