Sari la conținut
News Alert

Klaus Iohannis: „Decât să fiu mârlan, mai bine pierd”

Klaus Iohannis a îndemnat astăzi, într-o conferință de presă, să-și pună întrebarea „Vă merge mai bine de când este Victor Ponta prim-ministru?”.

Candidatul ACL la Președinție a continuat cu un mesaj pentru tineri.

Pentru voi construim România de mâine. Puteți să participați, mergeți la vot, convingeți-vă părinții, convingeți-vă bunicii să meargă cu toții la vot”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele PNL a ținut să le mulțumească public, la final de campanie, echipei ACL, colaboratorilor și voluntarilor care au participat la campania electorală.

Citiți și: VIDEO. Klaus Iohannis a cântat imnul României

Klaus Iohannis a reiterat declarațiile de ieri, când a spus că „Guvernul Ponta ne pregătește surprize dintre cele mai neplăcute în 2015 și se vede că și în 2016 vor crește impozitele și taxele”.

Prezidențiabilul ACL a spus despre Crin Antonescu că „va merge și va vota candidatul Alianței Creștin-Liberale, ca și multe alte milioane de români”.

El a vorbit și despre datele privind economia, anunțate astăzi de Victor Ponta.

Am văzut la televizor o raportare, ultima de acest tip cred că am văzut-o undeva la începutul lui decembrie 89, cu cineva venind, turuind date, realizări la cincinal, la hectar. Foarte, foarte subțire această raportare, lipsesc cu desăvârșire datele structurale și așteptăm și toate datele care fundamentează această raportare care s-a făcut astăzi. Dacă se confirmă aceste date, atunci mă bucur pentru România. Nu pot să mă bucur pentru români, pentru că cu ei am vorbit și la ei nu a ajuns nimic din această creștere, iar anul viitor chiar de-ar fi creștere, va fi mâncată de creșterea de impozite și taxe. Din păcate vom rămâne cu o raportare optimistă și o realitate pesimistă”, a declarat Klaus Iohannis.

Jurnaliștii l-au întrebat și care ar fi diferența dintre el și Victor Ponta, atunci Klaus Iohannis a preferat să nu răspundă ca să nu fie acuzat de aroganță.

Pe de altă parte, el a fost întrebat de ce a evitat, cu riscul pierderii de puncte, să facă atacuri la familie în cursul campaniei electorale. Decât să fiu mârlan, mai bine pierd”, a răspuns Klaus Iohannis.

La final, prezidențiabilul ACL le-a urat jurnaliștilor „un vot bun”.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!