Sari la conținut

Klaus Iohannis: Domnule Ponta, dacă mai veniți tot cu hârtiuțe, faceți-le ca lumea. Faceți copiuțe ca lumea!

Biroul Electoral Central a reconfirmat că da, se pot înființa secții de votare suplimentare în diasporă dacă se dorește acest lucru. Domnul Ponta, chemați pe ministrul de Externe, scoateți-l din relanti, băgați-l în viteză să rezolve aceste probleme”, a spus Klaus Iohannis, astăzi, într-o conferință de presă.

Iar l-am prins pe domnul Ponta cu minciuna!”, a continuat candidatul ACL la Președinție.

Am primit un sms, vă amintiți, la o dezbatere a spus domnul Ponta că – a vrut să-mi dea mie lecții cu Germania, mare specialist în alde Germanie e domnul Ponta - a spus că sunt 5 secții de votare și că nu se pot face altele, fiindcă legea... și nu știu ce mințea el pe acolo. Mi-a scris cineva din Germania. E în limba germană, o să fac o traducere liberă. Este suficientă o solicitare oficială și fără nicio problemă și cu sprijin logisitic din partea autorităților locale se pot amenaja secții de votare suplimentare. MAE din Berlin a informat de acum câteva zile pe omologii din București despre această posibilitate, însă nu a fost solicitat nimic”, a declarat Klaus Iohannis.

Am confirmări ferme din partea primăriilor Munchen, Ingolstadt și Augsburg că până duminică ar face orice este necesar să se înființeze noi secții de votare, dacă România dorește acest lucru. Este un sms din partea domnului din Parlamentul Germaniei, domnul Bernd Fabritius, o persoană extrem de autorizată să discute aceste chestiuni”, a continuat prezidențiabilul ACL.

Deci, domnule Ponta, dacă mai mai veniți tot cu hârtiuție, faceți-le ca lumea. Faceți copiuțe ca lumea”, i s-a adresat Klaus Iohannis lui Victor Ponta.

Citiți și:
Diaspora se organizează. Un român din Germania a creat un forum pentru a facilita transportul la secțiile de votare
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis: Victor Ponta, un procuror cu o copiuță

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!