Klaus Iohannis, felicitat de președintele Comisiei Europene

Data publicării:
jean claude juncker presedintele eurogroup afp

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Șeful Executivului UE precizează că îi urează lui Klaus Iohannis succes în exercitarea mandatului de președinte al României, atât în nume personal, cât și în numele Comsiei Europene.

Sper că voi avea șansa să vă întâlnesc în curând. Aștept cu nerăbdare să colaborez cu dumneavoastră și cu Guvernul României în implementarea agendei noastre strategice comune pentru Uniune, concentrându-ne acțiunea în domeniile în care Uniunea poate avea un real impact, precum crearea locurilor de muncă, creșterea economică și competitivitatea. Acest lucru este esențial pentru prosperitatea românilor și a tuturor europenilor”, scrie Jean Claude-Juncker.

Curtea Constituţională a României a validat mandatul de preşedinte obţinut de Klaus Iohannis pe 16 noiembrie. Ceremonia a avut loc începând cu ora 12:00 şi la ea a fost invitat şi actualul şef al statului, Traian Băsescu. Însă abia după 21 decembrie Klaus Iohannis se va instala în funcţie, la Palatul Cotroceni. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri