Sari la conținut

Liviu Dragnea: Sperăm ca Dan Diaconescu să îi ofere sprijin lui Victor Ponta în turul II

 

"Am avut o discuţie nu foarte lungă cu domnul Liviu Neagu, secretar general al PPDD, şi ne-am uitat împreună pe localităţile unde PPDD a avut un scor important şi am stabilit care sunt acţiunile comune pe care le vom face împreună cu liderii noştri locali şi cu preşedinţii lor de filială pentru a merge cu un mesaj clar la votanţii PPDD", a spus Dragnea.

El a spus că speră ca PPDD să ia o decizie în sensul de a-l spirjini pe Victor Ponta în turul doi, discuţia cu Neagu fiind "preliminară". "Da, eu sper, şi eu şi Victor Ponta sperăm lucrul ăsta pentru că e vorba de un segment important din populaţia României pe care noi vrem să îl convingem că Victor Ponta este soluţia corectă. Ei au votat cu Dan Diaconescu, le respectăm opţiunea iniţială, dar cred că Victor Ponta poate să reprezinte pentru ei o parte din obiectivele pe care şi le asumaseră, o parte din speranţele pe care şi le puseseră în Dan Diaconescu", a spus Dragnea.

"Mie mi-ar fi foarte greu să cred că Partidul Poporului îl va sprijin pe Klaus Iohannis - Partidul Poporului român. Îmi va veni foarte greu să cred lucrul ăsta", a subliniat Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, miercuri, la sediul central al PSD, cu secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, pentru a discuta despre susţinerea pe care formaţiunea luui Dan Diaconescu ar putea să o acorde candidatului PSD, Victor Ponta, în turul secund al prezidenţialelor.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!