Ministrul Justiţiei, după afirmaţiile lui T. Băsescu: Singura situaţie de conflict cu legea era în cazul ofiţerilor care au turnat la Securitate

Data publicării:
cazanciuc - 5664636-Mediafax Foto-Andreea Alexandru

 

Robert Cazanciuc a spus că afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu potrivit cărora Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în perioada 1997-2001 sunt "declaraţii de campanie".

"În mod cert, sunt declaraţii de campanie. La ora 6.00 (ora 18.00, n.r.) dăm o declaraţie, un apel la o campanie riguroasă, la ora 10.00 (22.00, n.r.) avem o altă declaraţie, pe teme ridicole", a mai spus ministrul Justiţiei.

Cazanciuc a subliniat că nu este treaba Ministerului Justiţiei să spună dacă sunt sau au fost ofiţeri acoperiţi în anumite instituţii.

"Nu e treaba Ministerului Justiţiei să afle dacă sunt sau nu sunt ofiţeri acoperiţi în anumite instituţii, dacă au fost sau nu au fost în anumite instituţii, la un moment dat", a adăugat Cazanciuc.

Ministrul a precizat că, din câte ştie, singura situaţie de conflict cu legea era atunci când "era vorba de ofiţeri care au turnat la Securitate, care au făcut poliţie politică".

"În acea situaţie aveam, cu siguranţă, un conflict cu legea", a mai spus Cazanciuc.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri