REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Care este profilul românilor care s-au prezentat la vot? 

Data publicării:
REZULTATE 123

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Aproape o mie de oameni vor lucra pentru realizarea exit-poll-ului realizat la comanda Digi24.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Jumătate dintre ei vor fi prezenţi la secţii de votare din toată ţara pentru a culege informaţii de la cei care au pus ştampila pe buletinul de vot.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dacă îi întâlniţi şi vă pun întrebări e bine să ştiţi că nu vă reţin mai mult de un minut şi că toate informaţiile personale pe care le daţi rămân confidenţiale.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Operatorii de interviu vor purta veste albe, cu sigla Institutului, şi legitimaţii care arată astfel. Informaţiile culese de aceştia vor ajunge în patru centre de date - trei aflate la sediul IRES de la Cluj-Napoca şi unul în studioul Digi24 Bucureşti.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Profilul votantului, observă o creștere în ceea ce privește persoanele tinere care au venit la vot. S-a păstrat structura în ceea ce privește genul votanților. Cei mai mulți sunt bărbați. Avem un procent crescut al celor cu studii superioare”, a spus sociologul Issore Boly. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primele date despre rezultatul votului, la Digi24

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cine poate cere anularea ALEGERILOR PREZIDENȚIALE 2014?

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cum poate verifica un alegător unde votează și dacă figurează în listele electorale permanente?

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Emil Hurezeanu: De ce trebuie să mergem la vot? 

SONDAJ IRES. Topul candidaților la prezidențiale, la sfârșitul campaniei electorale

SONDAJ IRES. Topul candidaților la prezidențiale, la sfârșitul campaniei electorale

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri