REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Liviu Dragnea: E posibil ca marţi să apară tandemul preşedinte-premier

Data publicării:
dragnea ponta psd.ro

 

Liviu Dragnea şi Victor Ponta / Foto: psd.ro

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Mâine (marţi - n.r.) va fi o discuţie constructivă. E posibil să apară un tandem, e posibil să apară şi alte lucruri, însă chiar cred că trebuie să fie o singură discuţie. VVictor Ponta nu poate sta numai în negocieri şi discuţii despre asta”, a menţionat Liviu Dragnea.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El a arătat, pe de altă parte, că discuţia despre viitorul premier a fost anunţată de Victor Ponta, care „probabil are o strategie”.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Dacă va avea loc o întâlnire mâine, dumnealui va decide”, a spus L. Dragnea.

Premierul Victor Ponta a spus, duminică seară, că marţi se va întâlni cu reprezentanţii coaliţiei de guvernare, iar împreună vor anunţa persoana sau persoanele care pot conduce "un guvern al României, pe baza proiectului USL".

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Marţi mă voi întâlni cu reprezentanţii coaliţiei de guvernare şi împreună vom anunţa persoana sau persoanele care pot conduce un Guvern al României pe baza programului USL, votat în 2012, până la alegerile din 2016, pentru că USL a câştigat alegerile în 2012", a spus V. Ponta.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El a arătat că PLR, condus de Tăriceanu, va face parte din coaliţia de guvernare. "Marţi avem această discuţie şi ne vom asigura că programul USL, pentru care românii au votat 60% în 2012, va fi implemenat până la sfârşitul lui 2016"', a arătat Ponta.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat dacă Tăriceanu se menţine printre nominalizările pentru funcţia de premier, Victor. Ponta a precizat că discuţia pe această temă va fi marţi după-amiază.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri