REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Monica Macovei: Astăzi s-a născut al treilea pol în România

Data publicării:
MONICA MACOVEI DIGI PROFI

Foto: Digi24

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Astăzi s-a născut al treilea pol în România. Am demonstrat că suntem o forţă vie, o forţă în creştere. Fără partide politice, fără baroni, fără finanţări oculte murdare, am arătat că noi contăm, am arătat că se poate corect, decent şi simplu. Rezultatele de după numărarea voturilor vor confirma că suntem şi mai mulţi şi am fi fost şi mai mulţi dacă toţi cei din diaspora ar fi putut vota”, a afirmat Monica Macovei, potrivit Mediafax.

Ea a susţinut că Guvernul a organizat prost alegerile, arătând că sunt cozi la secţiile de votare din diaspora.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. IRES, EXIT-POLL: Victor Ponta şi Klaus Iohannis, în turul al doilea

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Vă mulţumesc pentru încredere, sprijin şi pentru vot. Voturile pe care mi le-aţi dat sunt voturile voastre şi împreună le vom folosi şi vom porni la drum. Am demonstrat că suntem mult mai mulţi decât credeau ei şi cu timpul vom fi şi mai mulţi. Suntem o forţă uriaşă de schimbare şi ne vrem ţara înapoi, România este a noastră şi ne-o vrem înapoi. Prin reuşita noastră de astăzi începe acţiunea noastră, începe revoluţia oamenilor cinstiţi. Îi invit pe toţi care au fost lângă mine şi pe alţii care vor să vină într-o nouă construcţie care să ne reprezinte valorile dreptate, justiţie, demnitate, integritate. Suntem mulţi, suntem mult mai mulţi decât am fost astăzi la vot şi în timp vom demonstra că suntem o forţă uriaşă de schimbare. Asta este de fapt România oamenilor şi vrem să ne luăm ţara înapoi”, a mai spus Monica Macovei.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Vot cu SCANDAL în DIASPORA

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.Astăzi s-a născut al treilea pol în România. Am demonstrat că suntem o forţă vie, o forţă în creştere. Fără partide politice, fără baroni, fără finanţări oculte murdare, am arătat că noi contăm, am arătat că se poate corect, decent şi simplu. Rezultatele de după numărarea voturilor vor confirma că suntem şi mai mulţi şi am fi fost şi mai mulţi dacă toţi cei din diaspora ar fi putut vota”, a afirmat Monica Macovei.

Ea a susţinut că Guvernul a organizat prost alegerile, arătând că sunt cozi la secţiile de votare din diaspora.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014„Vă mulţumesc pentru încredere, sprijin şi pentru vot. Voturile pe care mi le-aţi dat sunt voturile voastre şi împreună le vom folosi şi vom porni la drum. Am demonstrat că suntem mult mai mulţi decât credeau ei şi cu timpul vom fi şi mai mulţi. Suntem o forţă uriaşă de schimbare şi ne vrem ţara înapoi, România este a noastră şi ne-o vrem înapoi. Prin reuşita noastră de astăzi începe acţiunea noastră, începe revoluţia oamenilor cinstiţi. Îi invit pe toţi care au fost lângă mine şi pe alţii care vor să vină într-o nouă construcţie care să ne reprezinte valorile dreptate, justiţie, demnitate, integritate. Suntem mulţi, suntem mult mai mulţi decât am fost astăzi la vot şi în timp vom demonstra că suntem o forţă uriaşă de schimbare. Asta este de fapt România oamenilor şi vrem să ne luăm ţara înapoi”, a mai spus Monica Macovei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri