REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Vot cu SCANDAL în DIASPORA

Data publicării:
proteste alegatori

Sebastian Perju, jurnalist Digi Sport, a relatat de la fața locului ce s-a întâmplat la Paris. Nu au fost violențe sau incidente, poliția a reușit să-i evacueze pe alegători de la una dintre secțiile de votare. Chiar în timpul relatării jurnalistului se auzeau protestatari strigând „Hoții, hoții!”:

La Alcala de Henares, în momentul în care s-a apropiat momentul închiderii secției de vot, mai erau circa 200 de alegători. Cum secția de votare era la etajul unei clădiri, alegătorii s-au înghesuit toți pe scări și au reușit să intre în clădire. S-a închis ușa de la intrare, dar, conform legii, încă se mai vota la 40 de minute după ora oficială de închidere a urnelor, transmite corespondentul Digi24 Ciprian Bălțoiu:

La Munchen, Lucian a stat la coadă opt ore pentru a vota, însă circa 1.000 de oameni nu au reușit să voteze. Și aici a fost chemată poliția, a relatat alegătorul, la Digi24:

La Londra, Delia Dobrițoiu ajunsese la un metru de ușă, după ce a stat șase ore la coadă, dar nu a mai putut vota la secția amenajată la sediul ICR. Alegătoarea a povestit la Digi24 că circa 1.000 de oameni se aflau încă în afara incintei și așteptau să voteze. Ei au strigat „Ne-ați furat dreptul la vot” și au cântat imnul național. Niciun reprezentant al autorităților române nu a ieșit din Consulat, dimpotrivă, a fost chemată poliția, care „a ținut ușa”, a relatat Delia Dobrițoiu:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri