SĂPTĂMÂNA PREȘEDINȚILOR. Ce așteptări au telespectatorii Digi24 de la Klaus Iohannis

Data publicării:
Iohannis in piata-Mediafax Foto-Liviu Untaru

Ana Adam: „Pentru Iohannis, să poată îndeplini tot ce a spus că va face, să se înconjoare de oameni de calitate. Pentru Băsescu, îi mulţumim că a început curăţenia în Parlament. N-a reuşit să reducă numărul parlamentarilor, poate reuşeşte dl. Iohannis”.

Dumitru Moldovan: „Domnului preşedinte Iohannis, putere de muncă şi să fie de două ori mai jucător decât domnul Băsescu!”

Marius Călin: „La noi, în Craiova, salariu de bază 700 de lei. La Sibiu, salariu de bază 1.700 de lei. Domnule Iohannis, aţi avut votul meu pentru o schimbare în bine. Cum aţi făcut la Sibiu, vă rog, din inimă, să faceţi în toată România”.

Anica Ioanaş: „Din diaspora felicitări pentru amândoi preşedinţii României. Domnului Traian Băsescu, ce îşi încheie misiunea cu cinste şi domnului Klaus Iohannis, care păşeşte într-o misiune cu foarte multe necunoscute.

Sunt mici, dar visează la un viitor mare. Şi chiar dacă încă nu au drept de vot îşi pun şi ei speranţe în noul preşedinte al României. Vorbim despre elevii Şcolii Gimnaziale Numărul 3 din Suceava, care ne-au trimis gândurile lor pentru Klaus Iohannis.

Sergiu Ivanov, elev în clasa a VII-a, îi urează succes lui Klaus Iohannis, îşi doreşte ca preşedintele să aibă alegeri înţelepte.

Sabina Semenciuc, elevă în clasa a VII-a: „Locurile de muncă lipsesc cu desăvârşire, şi din această cauză, majoritatea românilor părăsesc ţara pentru a supravieţui. Tot din această cauză, oameni cu nivel de inteligenţă ridicat pleacă şi clădesc onoarea altor ţări, nu pe a lor. Gândiţi-vă cum se simt aceşti oameni când trebuie să părăsească patria şi familia”.

Alexandru Mateciuc îşi doreşte o dezvoltare a ţării şi „deoarece în scurt timp o să devin adult şi părinţii nu o să mă mai ajute la fel de mult ca acum, aş vrea să asiguraţi echilibrul în interiorul puterii politice, între conducerea statului şi cetăţenii de rând”.

Aceste scrisori l-au impresionat pe unul dintre cititorii site-ului nostru, Ilie Pop. „Emoţionante scrisori. M-au podidit lacrimile la citirea uneia. Fie ca aceste mesje să capete rezolvare din partea preşedintelui Klaus Iohannis”, a spus acesta.

Tudor Apetrei: „Aş vrea să creaţi mai multe locuri de muncă pentru adulţi şi pentru tinerii absolvenţi... dorim alocaţii mai mari pentru copii, azile pentru bătrâni şi bonuri de masă”.

Sidonia Bârsan: „Ar trebui să li se acorde oamenilor săraci locuri de muncă cu un salariu stabil. Cred că drumurile ar trebui reparate şi pe marginea acestora să fie plantaţi copaci... şi cel mai important, ar trebui redeschise fabricile din România”.

Ada Lămăşanu: „Peste tot în jur sunt sunt români ce merg pe stradă trişti, cu capul plecat, iar acest fapt trebuie să se schimbe!”.

Naomi Lupu: „Să faceţi România să aibă o reputaţie mai bună în străinătate".

Ana Blănaru: „Mai presus de toate, vă rog să nu vă bateţi joc de această ţară minunată cu foarte mult potenţial şi să nu furaţi, să fiţi cinstit".

Mihaela Rotar: „Să nu faceţi poporul să regrete că v-a ales”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri