Sari la conținut

SĂPTĂMÂNA PREȘEDINȚILOR. Mesajele telespectatorilor pentru Traian Băsescu și Klaus Iohannis

Costi Ciudin: Indiferent că suntem băsişti sau antibăsişti, trebuie să recunoaştem: Traian Băsescu a fost un luptător. A rămas în picioare după ce mulţi dintre cei ce l-au lovit au căzut. Şi ceva îmi spune că o să mai auzim de el o vreme, dar nu cum şi-ar dori duşmanii lui. Cât despre Iohannis, sper să nu fie o dezamăgire şi să reuşească să schimbe ceva şi să modernizeze ţara în continuare.

Nadia Fintoiu Dinu: Domnului Băsescu îi mulţumesc pentru faptul că România este astăzi pe drumul cel bun! Întotdeauna o să-l consider „Preşedintele meu" şi m-aş bucura enorm de mult să facă echipă cu domnul Iohannis, căruia îi urez putere de muncă şi am încredere că nu ne va dezamăgi şi va lupta pentru binele poporului român de pretutindeni, în aşa fel încât peste caţiva ani să pot spune „Jos pălăria, domnule preşedinte!"

Cornel Marin: Două personalităţi total diferite, dar cu siguranţă ambii îşi pun amprenta pe istoria postdecembristă a României! Tot respectul pentru dl. Băsescu, cu bune şi cu rele, un adevărat conducător cu foarte multă personalitate! Îl consider cu mult peste Iliescu şi Constantinescu! Multă încredere în preşedintele ales, dl. Iohannis, şi convingerea că va fi cel mai bun preşedinte de până acum!

Maria Mihai: Domnule Iohannis, dacă vreţi să fiţi puternic în faţa greutăţilor care vă aşteaptă, colaboraţi îndeaproape cu Traian Băsescu. Cu două pietre tari, poate vom vedea şi noi zile mai bune!

Mihaela Petrovici: Domnului Băsescu, multă sănătate, să poată colabora în măsura posibilităţilor cu domnul Iohannis. Domnului Iohannis, multă putere pentru a eradica corupţia, e dăunătoare tuturor.

Viorel Ionescu: Pentru mine, dl. preşedinte Băsescu este ceea ce trebuia să aibă România cu mult înainte de a prelua primul mandat: putere şi clarviziune de analiză, forţa de a lupta cu adversari răi şi vicleni, capacitatea de a rupe mentalităţi care intoxicau gândirea poporului, iar faptul că a învins dovedeşte cea mai mare reuşită a domniei sale. A fost înteles şi susţinut şi la alegeri, şi la suspendări pentru că a schimbat din temelii societatea românească. Felicitări şi mulţumiri! Pentru domnul viitor preşedinte Iohannis, pe care l-am susţinut şi votat, am convingerea că va avea un rol important. Pe temelia pusă de predecesorul lui, să reuşească o dezvoltare accelerată României! Eu îi doresc de pe acum să aibă două mandate şi îi acord toată încrederea mea.

Carmen Carp: Multumim domnului Băsescu pentru curăţenia pe care o face. Deci, se poate. Alături de noul preşedinte poate reuşim să transformăm România într-o ţară înfloritoare, unde se circulă regulamentar şi fără gropi. Poate reuşim să stârpim corupţia, să ne fie drag în ţara noastră.

Lidia Nedelcu: Domnului Iohannis, mult succes, iar domnului preşedinte Băsescu, respect! Şi vreau să ştie că, pentru mine, a fost cel mai bun preşedinte.