Sari la conținut

Secretarul general adjunct al PSD: Propunerea lui Traian Băsescu este una tâmpită

(Propunerea – n.r.) este una tâmpită. Vorbeam de lucruri serioase, Palatul Cotroceni nu e al lui, al familie lui, e al românilor. Confruntarea la Cotroceni e o prostie, el (Traian Băsescu – n.r.) e ultimul om care poate propune aşa ceva.

Luăm în considerare orice fel de propunere. Deocamdată le-am luat pe cele de la patru televiziuni, la care Klaus Iohannis a refuzat să participe”, a declarat Codrin Ştefănescu la Digi24.

Klaus Iohannis, despre propunerea lui Traian Băsescu: "Vor decide echipele de negociere"

IPP lansează o nouă invitaţie pentru discuţii echipelor de campanie ale lui V. Ponta şi K. Iohannis

Negocieri eşuate. L. Dragnea: "Vom fi la patru televiziuni. De ce fuge Klaus Iohannis de dezbatere?". A. Gorghiu: "Dragnea a minţit. PSD fuge de mediul academic, Parlament sau celelalte televiziuni. Ei au fost rigizi"

Dezbaterea finală, misiune grea. Victor Ponta: "Poate fi un joc... eu să zic la Pârteşti, Iohannis să zică la Sibiu"

Întrebat în legătură cu răspunsul pe care, anterior, Klaus Iohannis l-a dat cu privire la propunerea preşedintelui, Codrin Ştefănescu a răspuns: „Dacă extratereştii veneau şi spuneau: vă oferim să faceţi dezbatere pe nava noastră galactică deasupra Pământului, Iohannis ar fi dat acelaşi răspuns – staff-ul lui de campanie trebuie să decidă pentru el ceea ce are de făcut. Dacă mâine, Iohannis vrea această dezbatere oriude şi vine de mână cu Traian Băsescu, Elena Udrea şi Monica Macovei, Victor Ponta vine la acel pupitru singur, numai să aibă loc această dezbatere”, a adăugat secretarul general adjunct al PSD.

Gabriela Firea: "Echipa Băsescu - Iohannis vrea spectacol, nu dezbatere"

Propunerea preşedintelui ca dezbaterea între candidaţii la prezidenţiale să se desfăşoare la Palatul Cotroceni este dovada faptului că "echipa Băsescu-Iohannis vrea spectacol nu dezbatere", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea.

"Iohannis fuge de invitaţia televiziunilor. Ca de obicei, Băsescu îl ajută pe Iohannis, pentru că el e omul lui. Ne-am săturat de scandalul lui Băsescu din ultimii zece ani. Televiziunile sunt cele mai serioase.Îl aşteptăm pe Klaus Iohannis la tv de luni seara încolo", a spus Firea.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!