Sondaj Digi24. Credeţi că afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu despre Victor Ponta sunt adevărate? Ce ar trebui să facă Victor Ponta?

Data publicării:
Victor Ponta 14.10

 

Victor Ponta în campanie electorală. FOTO: MEDIAFAX FOTO

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în perioada 1997 şi 2001. Şeful statului spusese la începutul lunii septembrie că unul dintre candidaţi trebuie să recunoască că este ofiţer acoperit. Altfel, "îi va rânji în faţă fostul şef" a afirmat Traian Băsescu.

"Îi va rânji, când va fi preşedinte. Că îi rânjeşte acum, când este prim-ministru, încă mai merge", a continuat Traian Băsescu.

"Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997-2001 a fost ofiţer acoperit al SIE", a anunţat preşedintele, precizând că acest lucru arată şi "saltul lui". Nu este nicio bombă, este o realitate pe care eu sunt gata să o demonstrez", a mai anunţat Băsescu.

Digi24 lansează un scurt sondaj de opinie în rândul cititorilor prin care dorim să aflăm părerea voastră despre aceste dezvăluiri. Credeţi că sunt reale şi ce credeţi că trebuie să facă Victor Ponta în continuare?

___________

Sondaj inchis

Sondaj inchis

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri