Tensiuni la predarea sacilor cu buletine de voturi

Data publicării:
saci vot

În Slatina, judeţul Olt, autorităţile le-au amenajat preşedinţilor secţiilor de votare un cort încălzit, dar oamenii au refuzat să-l folosească de teamă că îşi vor pierde rândul şi vor fi nevoiţi să aştepte şi mai mult.

Tensiune mare, la Slatina, la predarea buletinelor de vot. Jandarmii au dat bilete de ordine, iar autorităţile locale au amenajat un cort încălzit în faţa Prefecturii, dar oamenii au refuzat să stea înăuntru de teamă că nu se respectă rândul.

Cozi au fost şi la Constanţa. Înainte de miezul nopţii, zeci de şefi care aşteptau să depună sacii cu buletine.

La Iaşi, preşedinţii secţiilor de votare din zece comune au fost aduşi cu microbuzele şcolare.

La Braşov, buletinele de vot au fost predate la colegiul Unirea din oraş. În 2 ore de la închiderea secţiilor de votare parcarea din faţa liceului era plină de maşini care aduceau sacii cu voturi. Jandarmii şi poliţiştii asigurau paza.

Şi în Capitală predarea sacilor cu voturi a mers repede. La biroul electoral al Sectorului 3, buletinele de vot au fost predate în mai puțin de două ore de la terminarea scrutinului.

Pe lângă sacii cu buletinele de vot, la Birourile Electorale Județene au fost depuse și sesizările privind neregulile comise de susţinătorii celor doi candidaţi. Acestea vor fi analizate de către Parchet.  

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri