Vânătoare de ouă în parcul Izvor

Data publicării:
copii izvor

Zeci de copii au alergat prin iarbă, ca să adune cât mai multe ouă, în coşurile puse la dispoziţie de primărie. Au plecat acasă cu prada, ba mai mult au fost recompensaţi cu premii dulci, din ciocolată. Prin intermediul DIGI24, iepuraşul de Paşte are un mesaj pentru toţi copiii.

Chiar dacă ouăle au fost ascunse la vedere, micuţii vânători au avut o misiune dificilă. Au fost nevoiţi să se protejeze de îmbulzeala colegilor şi să evite ciocnirea accidentală cu părinţii amatori de selfie-uri în iarbă.

După câteva minute, iepuraşul şi ajutoarele sale au oprit vânătoarea şi au început numărătoarea.

Pe lângă testarea abilităţilor de vânător, copiii au decorat ouă şi au împodobit copacii din parc cu ele. Au aflat şi secretul fabricării bomboanelor sănătoase de ciocolată şi s-au relaxat cum au vrut. Vacanţa este abia la început, aşa că distracţia continuă. Pentru toţi copiii, prin intermediul DIGI24, iepuraşul de Paşte a avut un mesaj:

„- Bună, copii! Sunt Iepurilă şi pentru toţi copiii care au fost cuminţi am pregătit o grămadă de surprize. Am început astăzi să vin pe la toţi copiii, să aduc cadouri! Şi de mâine, toţi o să aveţi o surpriză de la mine”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri