3 oameni au murit, între care și un copil de 2 ani, într-un accident în care au fost implicate 6 mașini, pe A1, în Timiș

Data actualizării: Data publicării:
accident
3 oameni au murit, între care și un copil de 2 ani, într-un accident în care au fost implicate 6 mașini, pe A1, în Timiș Foto: DRPD Timiș

Trei persoane au decedat în urma unui accident rutier în lanţ care a avut loc, vineri, pe autostrada A1, în zona localităţii Margina, fiind implicate şase autovehicule.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre un accident rutier care s-a produs pe autostrada A1, localitatea Margina, în care ar fi implicate şase autovehicule, printre care două microbuze.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane (un bărbat, o femeie şi un băieţel de doi ani), şi rănirea a altor patru persoane (trei bărbaţi, printre care un minor de 12 ani şi o femeie), scrie Agerpres.

În cauza a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor şi a condiţiilor producerii accidentului.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri