A auzit sunete ciudate din dulap, însă nu se aștepta la asta: „Stătea în fața mea, îmbrăcat în hainele mele”

Data publicării:
Andrew Clyde Swofford
Foto: Twitter/arhiva personala

O tânără din SUA care glumea că apartamentul ei este bântuit de o fantomă a descoperit un lucru înfricoșător. Un bărbat locuia în dulapul ei, fără ca ea să-și fi dat seama. L-a găsit îmbrăcat în hainele ei, scrie The Washington Post.

Andrew Clyde Swofford

Foto: politie SUA

Maddie, care nu a vrut să își facă public numele de familie, a dat un interviu pentru postul local de televiziune american WFMY-TV, în cadrul căruia a povestit cum hainele îi dispăruseră în mod misterios în trecut. Studentă în primul an la Universitatea din Carolina de Nord, aceasta a spus că a găsit și urme de mâini pe pereții din baie, urme care nu erau lăsate de ea.

Sâmbăta trecută, însă, după ce a auzit zgomote care veneau din dulap, a descoperit în sfârșit cine era „fantoma” care locuia în apartamentul ei: un bărbat pe nume… Drew.

„Cine este acolo?”, a întrebat tânăra când a auzit zgomotele.

„Ah, numele meu este Drew”, i-a răspuns bărbatul din dulap.

Maddie e încercat să apeleze numărul de urgență de pe ceasul Apple, însă tânărul i-a promis că nu îi face rău.

Chiar și așa, nu se aștepta să vadă ce a văzut când a deschis ușa dulapului.

„Am deschis ușa și stătea în fața mea, îmbrăcat în hainele mele. Șosetele mele. Pantofii mei. Și avea o pungă plină cu hainele mele”, a povestit tânăra.

Bărbatul a implorat-o să nu sune poliția. Studenta și-a sunat în schimb iubitul, în timp ce a continuat să vorbească cu tânărul care i s-a părut ciudat.

„A probat o pălărie. A mers în baie, s-a uitat în oglindă apoi mi-a spus că sunt foarte drăguță și m-a întrebat dacă mă poate îmbrățișa. Însă nu m-a atins deloc”, a spus fata, care a mărturisit că i s-a făcut milă de tânăr.

Bărbatul a plecat atunci când iubitul lui Maddie a ajuns la ea.

Andrew Clyde Swofford, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat de poliția din Greensboro în aceeași zi, într-o benzinărie. Bărbatul are cazier și pe numele lui a fost pusă o cauțiune de 26.000 de dolari.

Polițiștii spun că nu există dovezi că bărbatul ar fi pătruns cu forța în apartament.

Cât despre Maddie, nu este pentru prima dată când studenta găsește străini în apartamentul în care locuiește. În data de 19 decembrie a găsit doi bărbați în living. Proprietarii apartamentului spun că au schimbat yala în decembrie, însă nu au anunțat poliția, așa cum se procedează în astfel de cazuri.

Maddie a hotărât se și schimbe locuința și a semnat deja un nou contract de închiriere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri