Video Accident cu 5 victime la Gura Dobrogei, în județul Constanța. O femeie în stare critică a fost preluată de elicopterul SMURD

Data publicării:
accident-5 victime-3 masini-constanta
Una dintre victime a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD. Sursa: Digi24

Accident grav, marți la prânz, la Gura Dobrogei, în județul Constanța. 5 persoane au fost rănite, după ce 3 mașini s-au ciocnit pe DN 22. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat și a ajuns în șanț. Un elicopter SMURD a preluat o femeie în stare critică. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

Accidentul a avut loc marți, la ora 11:13, pe DN22, în localitatea Gura Dobrogei, județul Constanța. Trei autoturisme în care se aflau 5 oameni au fost implicate în carambol.

În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat și a ajuns în afara părții carosabile. Un pasager a rămas încarcerat și a avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos din autoturism.

La locul accidentului a fost solicitat și un elicopter SMURD, care a preluat o femeie de 55 de ani, în stare critică. Un alt pasager a fost transportat la spital de o autospecială SMURD. Celelalte 3 persoane au refuzat transportul la UPU, anuntă ISU Dobrogea.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, circulația în zonă a fost blocată mai bine de o oră.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri