Accident feroviar grav în Vrancea. Un bărbat a murit după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de un tren

Data actualizării: Data publicării:
accident
Un bărbat a murit după ce motocicleta în care se afla a fost lovită de un tren. Foto: IPJ Vrancea

Un bărbat a murit vineri după ce motocicleta pe care o conducea a fost izbită de un tren care circula pe ruta Mărășești-Ghimeș. Pe motocicletă se mai afla o femeie care a fost rănită și primește îngrijiri medicale. Accidentul a avut loc într-o localitate din județul Vrancea.

"Prin apel 112, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Călimăneşti, la trecerea la nivel cu calea ferată, un moped a fost acroşat de trenul care circula pe ruta Mărăşeşti-Ghimeş. Din nefericire, bărbatul care conducea mopedul a decedat", a precizat IPJ Vrancea.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, Marilena Preda, a declarat, pentru Agerpres, că un bărbat de 68 de ani, care conducea mopedul, a decedat pe loc şi o femeie de 67 de ani, pasager, a suferit multiple traumatisme, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

Din primele date, s-ar părea că bărbatul care conducea mopedul nu ar fi oprit la semnalele acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere.

Poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri