Accident grav în Corbu, județul Constanţa. Doi oameni au murit și doi au fost răniți în urma impactului

Data publicării:
Mașină de poliție.
Ameninţare cu bombă într-un liceu din Vaslui, anuntață prin e-mail

Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite în urma unui accident rutier produs, vineri dimineaţă, pe raza localităţii Corbu din judeţul Constanţa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici.

Potrivit sursei citate, cele două persoane decedate sunt şoferii celor două maşini implicate în accident. Ele au fost încarcerate, fiind scoase în urma intervenţiilor echipelor de salvare.

"La accident au fost găsiţi doi pacienţi în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar, din păcate, la sfârşitul protocolului, au fost declaraţi decedaţi. A treia victimă prezintă politraumă, e conştientă. Va fi transportată la spital pentru investigaţii suplimentare. A patra victimă este o persoană conştientă, cu traumatism de coloană cervicală, care va merge, tot aşa, la spital pentru investigaţii", a afirmat Claudia Tatarici, citată de Agerpres.

La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare, precum şi patru ambulanţe, dintre care două SMURD.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri