Accident grav în fața Spitalului Județean Slatina, cu două mașini și un pieton. O femeie a murit

Data publicării:
accident
Accident grav în fața Spitalului Județean Slatina, cu două mașini și un pieton. Foto: ISU Olt

O femeie de 51 de ani a decedat în urma unui accident produs joi seara pe o stradă din Slatina, în care au fost implicate două autovehicule, unul dintre şoferi fiind în stare de ebrietate.

Femeia se deplasa pe jos când a fost lovită de una dintre maşini.

„La data de 2 martie, în jurul orei 18,50, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Crişan din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina”, informează IPJ Olt, citat de Agerpres.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule şi un pieton - un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 31 de ani din municipiul Slatina, şi un altul condus de o femeie în vârstă de 39 de ani din aceeaşi localitate.

În urma accidentului, pietonul, o femeie de 51 de ani, din municipiul Slatina, şi femeia de 39 de ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Ulterior, femeia de 51 de ani a decedat la spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, indicând o valoare negativă pentru femeia în vârstă de 39 de ani, respectiv o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 31 de ani, precizează sursa citată.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri