Accident grav între două TIR-uri și un autoturism în Timiș. Unul dintre șoferi, un bărbat de 63 de ani, a murit

Data publicării:
accident
Accident grav între două TIR-uri și un autoturism în Timiș

Accident între două autotrenuri și un autoturism în Timiș. Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 63 de ani, a murit, iar alte două persoane au fost transportate la spital.

Accidentul în care au fost implicate un autoturism și două TIR-uri a avut loc pe DN6 Caransebeș-Lugoj, în apropierea localității Găvojdia, județul Timiș.

Potrivit IPJ Timiș, o mașină condusă de un șofer în vârstă de 63 de ani a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un TIR. În urma impactului, TIR-ul a ieșit în afara părții carosabile, iar autoturismul a fost proiectat într-un alt TIR.

Șoferul autoturismului, soția sa în vârstă de 60 de ani și șoferul TIR-ului în vârstă de 44 de ani au fost răniți și transportați la spital. Șoferului autoturismului a decedat la spital.

Polițiștii urmează sa stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia este întreruptă în ambele direcţii pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri