117 amenzi după protestul AUR de la Parlament. Încă 200 de protestatari au fost identificați pe baza imaginilor de la miting

Data actualizării: Data publicării:
Membri și susținători AUR protestează la Parlament față de adoptarea certificatului verde.
Membri și susținători AUR protestează la Parlament față de adoptarea certificatului verde. Foto: Digi24.ro

Încă 211 persoane au fost identificate pe baza imaginilor surprinse în timpul protestului AUR de ieri de la Palatul Parlamentului. 117 sancțiuni au fost date până la această oră, iar doi protestatari au fost reținuți deja.

Jandarmeria Capitalei a anunțat că au fost date până acum 117 amenzi în valoare de aproape 200.000 de lei. 45 dintre ele, în valoare de 24.500 de lei, au fost aplicate persoanelor identificate astăzi.

Ministerul de Interne anunța marți seara că au fost identificați peste 160 de protestatari și s-au aplicat 58 de sancțiuni.

„În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au comis fapte antisociale”, arată Jandameria într-un comunicat.

Doi protestatari care au luat parte ieri la mitingul ilegal de la Parlament au fost reținuți pentru 24 de ore. Unul dintre ei este un bărbat de 50 de ani, susținător AUR, acuzat că a distrus mașinile parcate în curtea Parlamentului. Celălalt este un tânăr de 23 de ani, prins de Poliție în această dimineață. El ar fi forțat poarta Senatului.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri