DIGI România reia acțiunile de imunizare colectivă a angajaților și familiilor acestora. Peste 100 de persoane se vaccinează joi

Data actualizării: Data publicării:
campanie de vaccinare anti covid la digi
Compania DIGI reia acțiunile de imunizare colectivă a angajaților si familiilor acestora

Grupul DIGI dă o mână de ajutor angajaţilor şi rudelor acestora în lupta împotriva COVID. Compania reia acțiunile de imunizare colectivă a angajaților si familiilor acestora și a amenajat, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică București, un nou centru mobil într-unul dintre sediile Grupului din București.

Este cea de-a treia campanie de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

Sunt peste 100 de angajați și membri ai familiilor lor, care se vor vaccina joi anti-COVID.

Pentru a face asta nu a fost nevoie de programare pe platforma vaccinare-covid.gov.ro, dorința de vaccinare fiind exprimată pe platforma internă a companiei.

Compania a luat legătura cu DSP și a fost amenajat un centru special într-unul din sediile companiei.

Cei care se prezintă pentru vaccinare trec prin triaj epidemiologic, ajung într-unul din cele patru puncte de vaccinare, discută cu medicii și sunt imunizați. Serul folosit este cel produs de compania Pfizer. După vaccinare, stau 15 minute sub supravegherea medicilor, pentru prevenirea eventualelor efecte adverse.

Unele dintre persoanele care se prezintă se vaccinează cu prima doză, iar altele cu doza a treia dacă au trecut șase luni de la ultima doză primită.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri