Video 25 de percheziții într-un dosar privind tăieri ilegale de copaci. Polițiștii verifică firme și un ocol silvic din Bistrița-Năsăud

Data actualizării: Data publicării:
masini de politie la perchezitii
FOTO: Poliția Română

Anchetatorii fac, miercuri dimineață, 25 de percheziții în județul Bistrița-Năsăud, într-un dosar în care este cercetată activitatea unui grup infracțional organizat implicat în tăierea ilegală de copaci și infracțiuni de fals.

Poliţiştii de la Biroul pentru combaterea delictelor silvice din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud au descins la sediile unor operatori economici, la sediul unui ocol silvic şi la locuinţele unor persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat, tăiere, fără drept, de arbori, furt de arbori, fals intelectual şi uz de fals.

La percheziţii participă şi poliţişti şi luptători de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratelor de poliţie judeţene Bistriţa-Năsăud, Mureş, Maramureş, Suceava, Alba, Hunedoara, Cluj, Covasna, Sălaj, Bihor, Sibiu şi Satu Mare, precum şi reprezentanţi ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud şi ai Gărzii Forestiere Cluj. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri