News Alert 4 noi cazuri de COVID-19 la Constanța. Bilanțul ajunge la 68 de infecții cu noul coronavirus

Data actualizării: Data publicării:
Un pacient din Caransebes care a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus este transportat si internat in carantina la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, marti 10 martie 2020.
Un pacient din Caransebeș care a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus este transportat și internat în carantină la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, marti, 10 martie 2020. Foto: InquamPhotos/Virgil Simionescu

Încă 4 cazuri de îmbolnăvire la Constanța. Este vorba de 3 bărbați și o femeie, toți contacti cu persoana infectată. Bilanțul ajunge la 68 de cazuri, dintre care 9 doar vineri.

Toți cei 4 sunt în autoizolare acasă. Vor fi transportați la secția de boli infecțioase din Spitalul județean. Bărbat, 57 ani, bărbat, 51 ani, asistent personal, bărbat, 34 ani, fiul bărbatului de 57 de ani, femeie, 56 ani, soție a bărbatului de 57 de ani. Conform unor surse, tote cazurile au legătură cu senatorul PNL depistat pozitiv la noul coronavirus.

Alte cinci cazuri de infectare cu coronavirus au mai fost confirmate în România vineri dimineață.

Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, care a intrat în contact cu o altă persoană care a călătorit în Germania.

Au mai fost infectați un bărbat de 53 ani, contact (coleg birou) cu un membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota, o femeie de 48 ani şi o tânără de 22 de ani, membre ale familiei bărbatului de 53 de ani, şi un tânăr de 23 de ani, contact al familiei bărbatului respectiv. 

Astfel, în mod direct sau indirect, fostul ofițer MAI, internat la Spitalul Dimitrie Gerota, a infectat deja 13 persoane.

Cazurile au fost confirmate după analizele făcute la Institutul Matei Balș.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri