A 13-a ediție a Maratonului București se anulează din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri cu Covid-19

Data publicării:
Maraton București
Maratonul București. Foto: Captură TV

Maratonul București, programat să se desfășoare în weekend pe străzile din centrul Capitalei, se anulează în contextul creșterii numărului de îmbolnăviri cu Covid-19 în Capitală, anunță organizatorii evenimentului într-o informare. La maraton își anunțaseră prezența 250 de alergători care doreau să obțină un loc într-un clasament acreditat internațional care îi poate califica pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Organizatorii spun că vor reveni cu o nouă comunicare.

„În contextul în care numărul de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 a atins 2,28 la mia de locuitori în București, Ministerul Tineretului și Sportului a decis de comun acord cu Asociația Clubul Sportiv Bucharest Running Club, organizatorul Maratonului București, să anuleze evenimentul care urma să se desfășoare în data de 11.10.2020”, se arată în informare.

Maratonul ar fi urmat să se desfăşoare pe traseul Piaţa Constituţiei (start), Bulevardul Libertăţii până la intersecţia cu Bulevardul 13 Septembrie, întoarcere Bulevardul Libertăţii, dreapta bretea SRI – Piaţa Constituţiei, dreapta Bulevardul Unirii, Rond Alba Iulia, dreapta Bulevardul Unirii, dreapta Bulevardul Brătianu, stânga Strada Halelor, continuare Splaiul Independenţei, stânga Pod Haşdeu (fără a afecta traficul auto ce tranzitează Podul Haşdeu), stânga Splaiul Independenţei, Piaţa Unirii, dreapta Bulevardul Unirii, dreapta Ministerul de Finanţe, stânga Bulevardul Libertăţii, Piaţa Constituţiei (finish).

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri