A 60-a zi de protest #văvedem în Sibiu față de legile justiției

Data publicării:
protest va vedem sibiu ziua 60

Aproape o sută de sibieni cu steaguri au participat, sâmbătă, la protestul #văvedem din faţa sediului PSD, relatează Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Este pentru a 60-a zi în care sibienii protestează în faţa sediului PSD. Unul dintre protestatari a venit cu o pancartă pe care a scris "Vă vedem şi nu vă văd bine".

Cei din comunitatea #văvedemdinsibiu le reproşează social-democraţilor refuzul unui dialog direct.

„PSD, vă vorbim din nou direct: v-am invitat de cinci ori la dialog. Oricând doriţi, vă aşteptăm în Zona liberă de corupţie, la o discuţie transmisă live pe Internet. E limpede că vă temeţi teribil de această discuţie liberă, în văzul tuturor, despre temele care ne ţin în stradă de atâta vreme”, se arată într-un comunicat de presă postat pe pagina de Facebook a mişcării.

La protest au fost prezenţi vineri şi preşedintele USR, deputatul de Sibiu, Dan Barna, precum şi prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan. Cei doi au anunţat că vor continua să participe la protestele din Sibiu şi Bucureşti.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri