A fost găsită și a patra victimă căzută cu mașina în Dunăre în urmă cu trei săptămâni

Data publicării:
politia fb

Cea de-a patra persoană căzută cu mașina în Dunăre pe data de 7 octombrie a fost găsită de autoritățile sârbești, fiind vorba de bărbatul în vârstă de 48 de ani.

'Cea de-a patra persoană a fost găsită miercuri de autoritățile sârbești, la 44 km în aval de locul accidentului, iar în această după-amiază, la ora 16,00, au anunțat autoritățile din România. Urmează ca pe parcursul zilei de azi să se facă autopsia. Cadavrul este în stare de putrefacție, fapt pentru care identificarea nu s-a putut face pe baza fotografiei, dar asupra bărbatului s-au găsit actele', a declarat, pentru Agerpres, Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Autoritățile românești vor face demersurile pentru ca trupul bărbatului să nu fie înmormântat de autoritățile sârbești, așa cum s-a întâmplat în cazul soției sale.

'Noi ținem legătura cu Ambasada României la Belgrad, care ne ajută să întocmim actele pentru a putea deshuma femeia înmormântată în partea sârbească și pentru a o aduce, mai apoi, acasă. Întregul procedeu este greoi, pentru că trebuie făcute teste ADN iar pe baza rezultatelor, se va merge mai departe', a precizat primarul comunei Sichevița, Nicolae Kramer.

În 7 octombrie, pe D.N. 57, în zona localității Coronini, un autoturism în care se aflau cinci persoane a căzut în Dunăre. În mașină se afla o familie întreagă, din Sichevița, și anume, mama, de 42 de ani, tatăl, de 48 de ani, precum și cei doi copii ai acestora, un tânăr de 22 de ani și o fetiță de trei ani. Șoferul este singurul care a reușit să se salveze, celelalte persoane fiind date dispărute. Trupurile neînsuflețite ale mamei și celor doi copii au fost descoperite ulterior.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri