A fost prins șoferul fugar care a omorât o fetiță de 11 ani

Data publicării:
politia

Şoferul maşinii implicate în noaptea de joi spre vineri într-un accident în zona localităţii buzoiene Sătuc şi soldat cu moartea unei fetiţe de 11 ani este un bărbat de 27 de ani, care nu avea permis de conducere şi care băuse. În acest caz, a fost întocmit dosar penal.

„Referitor la accidentul rutier produs pe DN10, în urma verificărilor a reieşit că un bărbat de 27 de ani, din Greceanca, a condus un autoturism pe DN10, în localitatea Sătuc, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a ieşit în afara carosabilului unde a acroşat o conductă de distribuţie gaze naturale, ulterior răsturnându-se. Din impact a rezultat decesul unei minore în vârstă de 11 ani, din Cândeşti”, anunţă Poliţia.

Şoferul nu deţine permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat ca avea o concentraţie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că maşina este un Audi înmatriculat în Neamţ. Aceleaşi surse declară că fetiţa şi şoferul maşinii aveau acelaşi nume de familie însă nu se cunoaşte încă eventuala relaţie de rudenie. De asemenea, fetiţa era îmbrăcată sumar, iar trupul ei a fost găsit în afara maşinii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri