A murit Hildegard Puwak, fost ministru al Integrării Europene în Guvernul Năstase

Data actualizării: Data publicării:
ALL
BUCURESTI, ROMANIA: Conferinta internationala "Extinderea UE - Un viitor comun pentru Toti/Situatia Romaniei si Bulgariei/ Problema romilor - o problema europeana", organizata de Forumul European pentru Democratie si Solidaritate si de Programul Willy Brandt al Partidului Socialistilor Europeni, Partidul Social Democrat si Institutul Social Democrat "Ovidiu Sincai". In imagine (de la stg. la dr.): Serghei Stanisev, presedintele Consiliului Suprem al Partidului Socialist Bulgar, Hildegard Puwak, ministrul Integrarii Europene si Jan Marinus Wiersma, vicepresedinte P.E.S, 10 octombrie 2003. "STIRE PE FLUX" ROMPRES Foto/ Mihai POZIUMSCHI

Hildegard Puwak, fost ministru al Integrării Europene în Guvernul Năstase, a murit la vârsta de 68 de ani.

ALL
FOTO: Agerpres

Fostul ministru al Integrităţii Europene în Guvernul condus de Adrian Năstase, Hildegard-Carola Puwak, a murit vineri, la vârsta de 68 de ani, a anunţat preşedintele Organizaţiei de Femei din Bucureşti a PSD, Maria-Manuela Catrina.

Hildegard Puwak a fost deputat de Timiş în perioada 1996 - 2002 şi deputat PDSR în perioada 2000 - 2004. În perioada 2000-2003, ea a fost ministru al Integrării Europene în Guvernul Adrian Năstase.

De asemenea, aceasta a fost cercetător ştiinţific la Institul de Economie Naţională, în perioada 1971-1992.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri