Microbuz care transporta copii, implicat într-un accident

Data actualizării: Data publicării:
deva accident

Accident grav într-o localitate din Mehedinţi. Un şofer a intrat într-un grup de elevi care tocmai coborâsera din microbuzul şcolar. Poliţiştii spun că şase elevi şi o profesoară au fost răniţi.

deva accident

Foto arhivă

Şase copii şi doi adulţi au fost răniţi, vineri după-amiază, în urma unui accident produs în judeţul Mehedinţi, după ce un microbuz şcolar şi un autoturism s-au ciocnit. Unul dintre copii este în stare şi a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, potrivit News.ro.

Accidentul a avut loc în localitatea Obârşia de Câmp, din judeţul Mehedinţi, la faţa locului intervenind mai multe echipaje SMURD.

Purtătorul de cuvânt Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, Raluca Tîrcă, a declarat că, în urma impactului dintre microbuzul şcolar şi un autoturism, şase copii din microbuz şi un cadru didactic au fost răniţi. De asemenea, a fost rănit şi şoferul autoturismului.

Unul dintre cei şase elevi răniţi este în stare gravă şi a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Ceilalţi cinci copii au răni uşoare şi au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe de la spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Copilul transportat la Craiova, în vârstă de 11 ani, are un tramatism cranio-cerebral, este stabil hemodinamic şi se afla la investigaţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri