Accident cu utilajul de deszăpezire pe un drum din Botoșani. Un șofer a ajuns în stare gravă la spital

Data publicării:
masina lovita de utilaj deszapezire
Șoferul utilajului a schimbat brusc direcția de mers, fără să se asigure, și a lovit în plin autoturismul. Sursa foto: Monitorul de Botoșani

Un bărbat din Botoșani a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina pe care conducea a fost lovită în plin de un utilaj de deszăpezire. Accidentul a avut loc marți seara, în Orășeni Deal. Șoferul utilajului a schimbat brusc direcția de mers, fără să se asigure, moment în care a acroșat autoturismul, scrie Monitorul de Botoșani. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală. 

Accidentul a avut loc pe Drumul Județean 208C din Botoșani. Șoferul autoturismul, un bărbat de 49 de ani, se deplasa dintre Orășeni spre Botoșani. La un moment dat, un utilaj de deszăpezire, condus de un bărbat de 47 de ani, a schimbat brusc direcția de mers, fără să se asigure.

În urma impactului, șoferul din autoturism a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. La locul accidentului au ajuns și polițiștii.

“Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatele au fost negative. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat, pentru presa locală, Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Nu este primul accident de acest fel din România. Luni, o femeie de 45 de ani din Dolj a murit, iar alte 3 persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat frontal într-un utilaj de deszăpezire. În acel caz, șoferul autoturismului, un bărbat de 50 de ani din Craiova, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, spun polițiștii.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri