Accident grav în București. O tânără de 19 ani a murit

Data actualizării: Data publicării:
accident

O tânără de 19 ani şi-a pierdut viaţa aseară, într-un accident produs în Capitală. Fata se afla într-o maşină al cărui şofer nu a cedat trecerea într-o intersecţie şi a lovit un alt autoturism. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Cei doi au fost duşi la INML pentru recoltarea de probe biologice.

"În jurul orei 22,30, conducătorul unui autoturism care se deplasa dinspre Str. Mărgelelor către Str. Drumul Ciorogârla, când a ajuns la intersecţia cu Bd. Anul 1864, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului 'cedează trecerea' şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe Bd. Anul 1864. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a unei femei în vârstă de 19 ani, pasageră în primul autovehicul", precizează Brigada Rutieră, citată de Agerpres.

Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi a rezultat că aceştia nu consumaseră băuturi alcoolice. Ei au fost conduşi la INML în vederea recoltării de probe biologice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri