Accident grav în Neamț: Un camion a intrat într-o casă. O fată de 16 ani a fost prinsă sub dărâmături

Data publicării:
imagini de la accidentul din baltatesti, neamt
Foto: DRDP Iași

Un grav accident a avut loc luni dimineață, în județul Neamț. Un șofer de camion a intrat, în urma impactului cu o mașină, într-o casă din localitatea Bălțătești. O fată de 16 ani a fost prinsă sub dărâmături, iar șoferul a rămas încarcerat.

Accidentul s-a produs între un camion și un autoturism, iar autotrenul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o locuință, pe care a dărâmat-o. Sub dărâmături a fost prinsă o tânără de 16 ani.

Tânăra a fost scoasă de sub dărâmături de părinții săi, până când au ajuns forțele de intervenție. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la paramedici, după care a fost transportată la CPU Târgu Neamț, relatează Mediafax.

Șoferul a fost scos de pompieri cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, conștient. Acesta a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la spital.

Șoferul autoturismului a fost scos de către participanții la trafic până la sosirea forțelor de intervenție. Acesta a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la spital.

Militarii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, deconectând bornele bateriilor de la cele două autovehicule.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri