Accident grav pe DN11. Doi oameni au murit

Data actualizării: Data publicării:
accident

Traficul rutier a fost blocat de mai bine de o oră pe Drumul Naţional 11, în judeţul Covasna, acolo unde a avut loc un accident grav. În urma unei coliziuni între un TIR şi un autoturism, două persoane au rămas încarcerate.

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs marţi dimineaţă pe DN 11 Braşov-Târgu Secuiesc, pe raza localităţii Moacşa, în zonă traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna au precizat că în accident au fost implicate un autotren înmatriculat în judeţul Argeş şi un autoturism din Republica Moldova în care se aflau trei persoane, două decedând în urma impactului, scrie Agerpres.

"Au intervenit două echipaje de descarcerare, un echipaj SMURD şi două SAJ. Două victime din autoturism au fost extrase de echipajele de descarcerare, dar, din păcate, sunt decedate. Şoferul tirului şi un pasager din autoturism au fost transportaţi la UPU", au precizat reprezentanţii ISU Covasna.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, şoferul autoturismului şi pasagerul care au murit în accident aveau 28 ani, respectiv 57 ani.

"Din primele cercetări se pare că cel aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal autotrenul", au menţionat reprezentanţii IPJ Covasna.

În zonă, traficul este blocat pe ambele sensuri, circulaţia rutieră fiind deviată de la intersecţia cu localitatea Reci (DN11) prin oraşul staţiune Covasna.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri