7 morți într-un accident grav produs pe E85, în Bacău. Alte două victime sunt în stare gravă

Data actualizării: Data publicării:
Accident grav pe E85, 7 persoane au murit și alte 5 sunt rănite.
Accident grav pe E85, 7 persoane au murit și alte 5 sunt rănite. Foto: ISU Bacău

ACTUALIZARE 12.40. Doi dintre cei cinci răniţi în accidentul produs duminică pe DN2 E85, la ieşirea din localitatea Răcăciuni, - un copil şi un adult - sunt în stare gravă, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, Mirela Romaneţ. Ceilalţi trei răniţi - doi adulţi şi un copil - se află internaţi pe secţia de chirurgie, cu traumatisme multiple.

"Toţi cei trei adulţi sunt internaţi pe secţia chirurgie cu traumatisme multiple. Unul dintre ei este în sala de operaţie. Ceilalţi doi sunt monitorizaţi în vederea unei eventuale înrăutăţiri a stării lor de sănătate. Ambii sunt conştienţi. La copii situaţia este puţin diferită. Un copil de 3 ani este într-o stare mai bună, fiind internat pe secţia de chirurgie pediatrică cu un traumatism cranio-cerebral minor, contuzie toraco-abdominală şi escoriaţii. Cel de-al doilea, de 15 ani, este în stare foarte gravă şi este internat cu fractură de bazin, ruptură de splină, fractură femur drept şi tensiune 4 cu 2", a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Bacău.

ACTUALIZARE. 7 persoane au murit și cel puțin 5 sunt rănite în urma unui accident grav produs pe DN2/E85 între Adjud și Bacău. O mașină s-a ciocnit de un microbuz. A fost activat planul roșu de intervenție. Potrivit ISU Bacău, printre cei decedați sunt și doi copii.

În autoturism se aflau 5 persoane - 2 adulţi şi 3 minori, iar în microbuz 7 persoane adulte. Circulația în zonă este blocată, a precizat, la Digi24, prefectul județului Bacău, Leonard Bulai. 

Şapte persoane au decedat în accidentul produs, duminică, pe DN2 Bacău - Adjud, fiind vorba de 5 adulţi şi 2 copii, potrivit ISU Bacău.

"Sunt 12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulţi şi 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău - 1 minor şi 4 adulţi", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu. 

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Știrea inițială:

Un accident grav s-a produs duminică dimineaţă pe E85 Bacău - Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane. A fost declanşat planul roşu de intervenţie.

Potrivit IGSU, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la faţa locului salvatorii de la nivelul judeţului Bacău intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospeciala de stingere, 5 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 6 ambulanţe ale serviciului judeţean de ambulanţă.

În sprijin au fost alocate 1 autospecială de transport personal şi victime multiple de la ISU Galaţi, iar de la ISU Vrancea 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere şi 1 ambulanţă SMURD.

De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri