Accident la metrou. O tânără a fost lovită de tren

Data actualizării: Data publicării:
Oameni care așteaptă metroul pe peron
Stație de metrou înn București. Foto: Metrorex

Circulația este blocată pe sensul de mers spre Străulești, după ce o tânără de 30 de ani a fost lovită de tren în stația Parc Bazilescu. Femeia este în stare de inconștiență după ce a ajuns între garnitura de metrou și peron.

ACTUALIZARE: Femeia a fost transportată în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca.

Din primele informații reiese că femeia s-ar fi aruncat în fața trenului.


La fața locului s-au deplasat două ambulanțe, iar în acest moment medicii îi acordă îngrijiri femeii care prezintă semne vitale şi va fi transportată la Spitalul Floreasca.

Călătorii care se aflau în trenul respectiv au fost evacuați și transportați la următoarea stație, la Jiului. 

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară pe un singur fir, în sistem pendulă, în zona staţiei de metrou Parc Bazilescu.

"Metrorex anunţă că astăzi, 5.10.2018, la ora 16:25 un călător aflat în staţia de metrou Parc Bazilescu a fost lovit de trenul care circula în direcţia Străuleşti. Călătorii trenului respectiv au fost debarcaţi cu ajutorul personalului Metrorex, prin tunel către staţia Jiului. Conform procedurilor, trenul va rămâne în aceeaşi poziţie până la sosirea organelor de cercetare. La acest moment persoana lovită se află la peronul staţiei Parc Bazilescu fiind asistată de personalul medical solicitat pentru acordarea primului ajutor", precizează compania.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri