Accident soldat cu nouă răniți pe Autostrada Soarelui. Au intervenit pompierii, trei ambulanțe și un echipaj SMURD

Data actualizării: Data publicării:
coloana de masini stau in trafic pe autostrada soarelui
Trafic pe Autostrada Soarelui. Imagine descriptivă. Foto: IGPR

Nouă persoane, printre care doi minori, au fost rănite, fiind transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, în urma unui accident rutier petrecut, joi, pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate două autoturisme, informează Agerpres.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, cinci femei cu vârstele cuprinse între 38 şi 54 de ani au suferit traumatisme la coloana vertebrală, respectiv în zona toracică şi la picioare, iar alte patru persoane, printre care un copil de 12 ani, un adolescent de circa 16 ani şi un tânăr de 18 ani, au suferit diverse traumatisme şi contuzii.

La locul producerii accidentului rutier au intervenit, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", pompierii Detaşamentului Medgidia cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD B şi trei ambulanţe ale SAJ.

"La faţa locului s-au găsit două autoturisme implicate în accident", a menţionat ISU.

Traficul rutier în zona producerii coliziunii auto, pe sensul Bucureşti - Constanţa, la km 208 al Autostrăzii Soarelui, a fost, potrivit Infotrafic, restricţionat pe banda de urgenţă timp de aproximativ 45 de minute.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri