Accident teribil în Brăila. Un primar și șeful SVSU au murit, după ce mașina le-a luat foc

Data actualizării: Data publicării:
masina accident vrancea
Foto: Monitorul de Vrancea

Primarul comunei vrâncene Vintileasca şi şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate au murit, vineri dimineaţă, după ce maşina în care se aflau şi cu care se îndreptau spre Constanţa a fost lovită de un autoturism care a intrat pe contrasens. După impact, maşina în care se aflau vrâncenii a luat foc. 

masina accident vrancea
Foto: Monitorul de Vrancea

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, accidentul s-a produs pe DJ 211A, între localităţile brăilene Viziru şi Cuza Vodă, în urma neadaptării vitezei la condiţiile meteo, respectiv ceaţă şi polei.

Din primele cercetări, un constănţean de 45 de ani a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia Logan, condus un bărbat de 44 de ani. În urma impactului, Loganul a luat foc, scrie News.ro.

Cei doi ocupanţi ai maşinii - primarul comunei vrâncene Vintileasca, Georgel Spătaru,4 de 54 de ani, şi şeful SVSU din localitate, Dumitru Băcioiu, de 44 de ani, aflat la volan - au fost scoşi de ceilalţi participanţi la trafic înainte de izbunirea focului, însă aceştia erau deja decedaţi.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Potrivit viceprimarului comunei Vintileasca, Tudorel Vâlcociu, primarul Georgel Spătaru şi şeful SVSU, fost viceprimar al comunei în mandatul trecut, se îndreptau spre Constanţa, având în plan să ajungă la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale pentru a pune la punct actele într-un dosar de atragere de fonduri europene pentru localitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri