Accidente pe șoseaua Panduri din cauza semafoarelor

Data actualizării: Data publicării:
accident panduri

A venit toamna, a revenit haosul în Bucureşti! Trei accidente rutiere au avut loc într-o singură interescţie în ultimele două săptămâni. Şi asta pentru că semafoarele sunt defecte, iar indicatoarele rutiere ascunse în copaci. Primăria Capitalei, instituţia care gestionează semafoarele şi indicatoarele, nu a comentat încă situaţia.

Intersecţia Şoseaua Panduri cu strada Profesor Doctor Francisc Rainer. O zonă intens circulată, mai ales la primele ore ale dimineţii. Cum semafoarele sunt defecte de mai bine de două săptămâni, iar indicatoarele sunt ascunse de copaci mulţi şoferi cred că dacă circulă pe un drum drept au prioritate.

Șofer: Circulăm în linie dreaptă şi a venit cineva din partea ailaltă...Dinspre 13 septembrie spre Cotroceni.

Reporter: Şi nu aţi văzut semnul de cedează?

Șofer: Păi eram în flux, erau maşini, una în stânga mea. Nici nu mă gândeam să nu avem noi prioritate.

Greşit! Prioritate au cei care vin dinspre Cotroceni pe Şoseaua Panduri şi fac stânga spre Bulevardul Eroilor.

Șofer: Nu mi-am dat seama. Am vrut să fac la stânga şi domnul mi-a tăiat calea şi am intrat în el.

Reporter: Aveaţi prioritate dumneavoastră...

Șofer: Da, ştiu. Nu mă aşteptam să vină aşa.

Semnele de circulaţie există, dar fie sunt greu de observat din cauza şantierului la metrou, fie sunt mascate de copaci.

Laurențiu Rădulescu, reporter Digi24: „Semafoarele în această zonă sunt defecte de aproape trei săptămâni ceea ce îi face pe șoferii care circulă pe Şoseaua Panduri, cu direcția Cotroceni, să creadă că au şi prioritate.”

Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: „Întotdeauna când un semafor nu funcţionează pe raza municipiului Bucureşti se fac notificări către Primăria Muncipiului Bucureşti.”

Contactaţi de Digi24, reprezentanţii municipalităţii nu au comentat încă situaţia. În ultimele două săptămâni în această intersecţie au avut loc trei accidente grave.Ultimul în aceatsă dimineaţă când victimele au fost scose de echipajele de descarcerare ale pompierilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri