Adina Buzatu nu va participa la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: „S-a ajuns la un scandal imens, un circ”

Data publicării:
Adina Buzatu a decis să nu participe la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu
Adina Buzatu a decis să nu participe la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Creatoarea de modă Adina Buzatu, o prietenă apropiată a lui Răzvan Ciobanu, a anunțat că nu va participa la înmormântarea creatorului de modă, care va avea loc joi. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Adina Buzatu a precizat că nu va merge la înmormântare deoarece „s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potențat de interpretări, supoziții, ipoteze, declarații, păreri mai mult sau mai puțin avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria” lui Răzvan Ciobanu.

Adina Buzatu a decis să nu participe la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu
Adina Buzatu a decis să nu participe la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

„Dragilor, dupa o noapte de nesomn am decis să nu merg la înmormântare, pentru că, în loc să ne plângem ruda, prietenul, omul bun și talentat, designer-ul genial Răzvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potențat de interpretări, supoziții, ipoteze, declarații, păreri mai mult sau mai putin avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria celui trecut în neființă și să întețească durerea celor care l-au iubit.

Pur și simplu nu pot să mă uit în ochii mamei lui, care cu greu îndură pierderea unicului fiu și care s-a abținut de la orice declarații, în speranța că va putea să își ia rămas bun în liniște și demnitate. Om fiind, Răzvan nu a fost lipsit de greșeală, dar care dintre noi este? Cine suntem noi, oamenii, să ne judecăm semenii?

Mă rog la Dumnezeu să ne dea înțelepciunea de a lua lucrurile ca atare, de a lăsa organele abilitate să facă ancheta și de a-l păstra pe Răzvan în memoria noastră pentru ceea ce a fost ca om și pentru talentul lui ieșit din comun. Te voi purta în suflet mereu, dragule! Îmi pare atât de rău...”, a scris Adina Buzatu. 

Citește și: Noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Primele analize arată că designerul ar fi consumat droguri

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi. Trupul neînsuflețit al designerului a fost depus la capela cimitirului Progresul din București, astfel încât prietenii, familia și cunoscuții creatorului de modă să îi poată aduce un ultim omagiu. 

Între timp, anchetatorii au finalizat o primă expertiză a autoturismului condus de Răzvan Ciobanu în dimineața zilei de luni. Potrivit experților, airbag-urile mașinii s-au deschis la o viteză de 126 de km/oră, aceasta fiind viteza înregistrată în momentul impactului. Totuși, specialiștii susțin că este posibil ca autoturismul să fi rulat,  de fapt, cu o viteză mai mare înainte de impact. 

Citește și: Ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu. Expert: „A fost în stare de semicontrol, nici mort leşinat la volan, dar nici apt"

Miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au declarat că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una violentă, el suferind o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. În urma accidentului, Ciobanu a fost proiectat în afara autovehiculului, cu faţa în jos, poziţia sa fiind schimbată de către medicii SMURD pentru aplicarea procedurilor specifice.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri