Adolescentul de 17 ani care și-a ucis cu sânge rece propriul frate a fost arestat pentru 30 de zile

Data publicării:
crima
Foto: Bzb.ro

Adolescentul de 17 ani din Brașov, acuzat că și-a ucis fratele mai mare, după ce l-a înjunghiat de mai multe ori, a fost arestat pentru 30 de zile. Întrucât tânărul este minor, cazul a ajuns pe masa magistraților de la Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

crima
Foto: Bzb.ro

Eusebiu, tânărul în vârstă de 17 ani, s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise, în momentul în care și-a înjunghiat cu sânge rece fratele, scrie cotidianul Bună Ziua Brașov. El le-a spus judecătorilor că îi pare rău pentru ce a făcut, dar nu și-a justificat fapta.

Mihai, fratele cel mare al adolescentului, este cel care a avut grijă de el, fiind cu 6 ani mai mare. Duminică seara, cei doi frați s-ar fi luat la ceartă, moment în care adolescentul de 17 ani a luat un cuțit și și-a atacat fratele. Potrivit anchetatorilor, băiatul ar fi folosit două cuțite, după ce lama primului s-a rupt.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 05 februarie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul minor A. E. N., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor săvârşit asupra unui membru de familie. Din actele dosarului a rezultat faptul că suspectul l-a lovit şi l-a înjunghiat de nenumărate ori cu un cuţit pe fratele său A. R. M. în domiciliul lor comun din mun. Braşov str. Înfrăţirii nr. 23, jud. Braşov. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare“, a declarat Adrian Aldea, procuror-şef secţie urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, potrivit Adevărul

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri