Video Aglomerație la Direcția Permise Auto București, unde s-au reluat examenele teoretice. Jandarmii au montat garduri pentru a crea culoare

Data publicării:
examen auto
FOTO: Captura TV

Românii care doresc să obțină permisul auto pot susține, începând de azi, proba teoretică. Sălile direcțiilor de permise au fost redeschise, după trei luni și jumătate. 

La Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, este aglomerație încă de la primele ore ale dimineții.

Jandarmii au adus garduri de protecție pentru a crea culoare speciale, întrucât nu toți oamenii care așteaptă să intre în sala de examen respectă distanța fizică.

În sala de examen se intră doar cu mască de protecție și cu verificarea temperaturii.

Reluarea activității de examinare la proba teoretică se face începând din 15 iunie, în funcție de numărul de candidați examinați și capacitatea de preluare a Serviciilor publice comunitare. Decizia se va posta pe site-ul Instituției Prefectului.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a activității de examinare la proba practică trebuie respectate, cu strictețe, următoarele măsuri de protecție în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus:

- Utilizarea măștilor de protecție - atât pentru candidați cât și pentru examinatori;

- Scanarea temperaturii corporale și interzicerea susținerii examenului în situația în care aceasta depășește 37,2 grade Celsius;

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri